Уельс Данія : Уельс Данія 0:4 - відеоогляд матчу 1/8 фіналу Євро 2020 26 ... : Данія здобула розгромну перемогу © uefa.com.

Уельс Данія : Уельс Данія 0:4 - відеоогляд матчу 1/8 фіналу Євро 2020 26 ... : Данія здобула розгромну перемогу © uefa.com.. Ворд, родон, девіс, міфем, робертс (вільямс, 41). Капітан команди гарет бейл презентував символічну футболку збірної уельсу з 10 номером, ім'ям крістіан та. Героєм матчу став данський форвард каспер дольберг. Дольберг (27, 48), меле (88), брейтуейт (90). Бейл і компанія їдуть додому:

Однак, я віддаю перевагу у цьому двобої данії. Одразу по перерві данія подвоїла перевагу. Ми вважаємо, що данія в даному матчі здобуде перемогу. Футболісти збірної данії здобули велику перемогу над суперниками з вельсу в матчі 1/8 фіналу чемпіонату європи. Під час атаки захисник валлійців намагався вибити м'яч зі свого штрафного, але влучив у дольберга, який ударом з близької відстані оформив дубль.

Уельс Данія - відео голів та огляд матчу Євро-2020 26 ...
Уельс Данія - відео голів та огляд матчу Євро-2020 26 ... from cdn.segodnya.ua
Що вони вміють терпіти та створювати моменти. Під час атаки захисник валлійців намагався вибити м'яч зі свого штрафного, але влучив у дольберга, який ударом з близької відстані оформив дубль. Данія неочікуванно перемогла уельс, а каспер дольберг оформив дубль. У чвертьфіналі данія зіграє з переможцем. Валлійці краще розочали поєдинок, і вже в його дебюті двічі. Свій джентльменський жест продемонстрували й футболісти уельсу. Crc brakleen 150 18:00 (nascar camping world truck series). Футбольні відео кращих моментів українського та світового футболу.

Уорд, б.девіс, мепам, родон, к.робертс (н.уільямс, 41), аллен, моррелл (вілсон, 60), бейл, ремзі, джеймс (брукс, 78), мур (т.робертс.

Уорд, б.девіс, мепам, родон, к.робертс (н.уільямс, 41), аллен, моррелл (вілсон, 60), бейл, ремзі, джеймс (брукс, 78), мур (т.робертс. Гра між збірними данії та уельсу відбувалася у амстердамі (нідерланди) на йоган кройфф арені. У чвертьфіналі данія зіграє з переможцем. Уельс — данія — 0:4. Crc brakleen 150 18:00 (nascar camping world truck series). Рахунок, як зіграли команди уельс та данія читайте на football24.ua. Данці впевнено розібралися з уельсом. Данія здобула розгромну перемогу © uefa.com. Данці здобули розгромну перемогу з рахунком 4:0. Бейл і компанія їдуть додому: Дольберг (27, 48), мехле (88), брейтуейт (90+6). Данія неочікуванно перемогла уельс, а каспер дольберг оформив дубль. Ми вважаємо, що данія в даному матчі здобуде перемогу.

Перемогу данцям принесли дубль каспера дольберга, а також голи йоакима меле і мартіна брейтуейта. Дольберг (27, 48), мехле (88), брейтуейт (90+6). Ворд, родон, девіс, міфем, робертс (вільямс, 41). Данці впевнено розібралися з уельсом. Що вони вміють терпіти та створювати моменти.

ФОТО. Цілком заслужено. Названо найкращого гравця матчу ...
ФОТО. Цілком заслужено. Названо найкращого гравця матчу ... from pic.sport.ua
Crc brakleen 150 18:00 (nascar camping world truck series). Одразу по перерві данія подвоїла перевагу. Валлійці краще розочали поєдинок, і вже в його дебюті двічі. Під час атаки захисник валлійців намагався вибити м'яч зі свого штрафного, але влучив у дольберга, який ударом з близької відстані оформив дубль. Збірна данії здобула ефектну перемогу над збірною уельсу, а форвард північної команди каспер дольберг оформив історичне досягнення. Четвертий гол після перегляду var зарахували мартіну брейтуейту, який забив вже у доданий арбітром час. Гра між збірними данії та уельсу відбувалася у амстердамі (нідерланди) на йоган кройфф арені. Уорд, б.девіс, мепам, родон, к.робертс (н.уільямс, 41), аллен, моррелл (вілсон, 60), бейл, ремзі, джеймс (брукс, 78), мур (т.робертс.

Свій джентльменський жест продемонстрували й футболісти уельсу.

Данці впевнено розібралися з уельсом. Першу путівку в чвертьфінал розіграють збірні уельсу і данії. Ворд, родон, девіс, міфем, робертс (вільямс, 41). Гра між збірними данії та уельсу відбувалася у амстердамі (нідерланди) на йоган кройфф арені. Валлійці краще розочали поєдинок, і вже в його дебюті двічі. Що вони вміють терпіти та створювати моменти. Данія володіла перевагою і вдало реалізувала свої моменти. Данці здобули розгромну перемогу з рахунком 4:0. Однак, я віддаю перевагу у цьому двобої данії. Під час атаки захисник валлійців намагався вибити м'яч зі свого штрафного, але влучив у дольберга, який ударом з близької відстані оформив дубль. Четвертий гол після перегляду var зарахували мартіну брейтуейту, який забив вже у доданий арбітром час. Данія здобула розгромну перемогу © uefa.com. Капітан команди гарет бейл презентував символічну футболку збірної уельсу з 10 номером, ім'ям крістіан та.

Данія неочікуванно перемогла уельс, а каспер дольберг оформив дубль. Уорд, б.девіс, мепам, родон, к.робертс (н.уільямс, 41), аллен, моррелл (вілсон, 60), бейл, ремзі, джеймс (брукс, 78), мур (т.робертс. Данія володіла перевагою і вдало реалізувала свої моменти. Футболісти збірної данії здобули велику перемогу над суперниками з вельсу в матчі 1/8 фіналу чемпіонату європи. Уельс — данія — 0:4.

Матч Уельс - Данія (26 июня 19:00) — tsn.ua
Матч Уельс - Данія (26 июня 19:00) — tsn.ua from img.tsn.ua
Данія володіла перевагою і вдало реалізувала свої моменти. А через кілька хвилин шанс відзначитися був у лідера уельсу гарета бейла, який завдав відмінний удар у дальній кут, але трохи неточний. Першу путівку в чвертьфінал розіграють збірні уельсу і данії. Уорд, б.девіс, мепам, родон, к.робертс (н.уільямс, 41), аллен, моррелл (вілсон, 60), бейл, ремзі, джеймс (брукс, 78), мур (т.робертс. Дольберг, 27, 48, меле, 88, бретвейт, 90+6. Футбольні відео кращих моментів українського та світового футболу. Четвертий гол після перегляду var зарахували мартіну брейтуейту, який забив вже у доданий арбітром час. Данія неочікуванно перемогла уельс, а каспер дольберг оформив дубль.

Данія здобула розгромну перемогу © uefa.com.

Уельс догравав матч в меншості через вилучення вілсона. Капітан команди гарет бейл презентував символічну футболку збірної уельсу з 10 номером, ім'ям крістіан та. Однак, я віддаю перевагу у цьому двобої данії. Збірна данії не мала особливи проблем у цьому матчі. Дольберг (27, 48), мехле (88), брейтуейт (90+6). Уельс — данія — 0:4. Футболісти збірної данії здобули велику перемогу над суперниками з вельсу в матчі 1/8 фіналу чемпіонату європи. Ми вважаємо, що данія в даному матчі здобуде перемогу. Збірна данії здобула ефектну перемогу над збірною уельсу, а форвард північної команди каспер дольберг оформив історичне досягнення. Наступний гол (3) заб'є жоден. Четвертий гол після перегляду var зарахували мартіну брейтуейту, який забив вже у доданий арбітром час. А через кілька хвилин шанс відзначитися був у лідера уельсу гарета бейла, який завдав відмінний удар у дальній кут, але трохи неточний. Одразу по перерві данія подвоїла перевагу.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook